Palveluneuvojia Haniaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haemme palveluneuvojia Hanian toimipisteeseemme

Välivuosi edessä vai kiinnostaisiko sinua pidempiaikainen kansainvälinen ura?

------------------------------------------

Haluaisitko päästä työskentelemään kauniille Kreetan Saarelle? Saarelle, josta löytyy kauniita rantoja ja, jossa ilmasto on todella miellyttävä koko vuoden ympäri. Teleperformance Nordic:n toimipisteemme Haniassa on laajentumassa ja me etsimmekin sinua, joka haluat kasvaa ja kehittyä urallasi eteenpäin sekä olet motivoitunut auttamaan asiakkaita! Oletko palveluhenkinen ja kiinnostunut ongelmanratkaisusta – Mikäli kyllä, olet henkilö, jota etsimme tähän työhön! 

Haemme palveluneuvojia Teleperformance Nordicille, Hanian toimipisteeseen.

Meillä on jatkuva haku käynnissä tehtävään ja täyttämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

------------------------------------------

Tyypillinen työpäiväsi palveluneuvojan roolissa sisältää mitä moninaisempia asiakaskohtaamisia. Tehtäväsi on ottaa vastaan puheluita sekä vastata asiakkaiden lähettämiin sähköpostiviesteihin. Vastuullasi on hoitaa asiakaskohtaamiset erittäin laadukkaasti ja iloisesti, palvelumallimme huomioiden.

Tueksesi saat auttavaiset suomalaiset työkaverit sekä kokeneet esihenkilöt. Sinulla on siis aina tuki lähellä.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinä haluat auttaa ihmisiä, sinulla on positiivinen asenne ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaisella tasolla. Pidät huolen, että asiakkaalla on keskustelun aikana ja sen jälkeen tunne, että hän on tullut kuulluksi ja hänen asia on saatu ratkaistua. Aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä on suureksi eduksi. Työtä tehdään suomen lisäksi myös englanniksi, joten odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista.

On erityisen tärkeää, että olet valmis sitoutumaan tehtävään ja Kreetalla asumiseen pidemmällä tähtäimellä. Vaatimuksemme on, että olet vähintään 18-vuotias.

------------------------------------------

Mitä etuja tarjoamme?

Ensisijainen etu on päästä osaksi mahtavaa työporukkaa, johon on todella helppo tulla uutena työntekijänä. Myös muut tänne töihin saapuneet henkilöt ovat tehneet ison päätöksen ulkomailla asumisen ja työskentelyn osalta, joten otamme aina uudet työntekijät erittäin lämpimästi vastaan.

Muita etuja:

 • Palkallinen koulutus
 • 14 kuukausipalkkaa vuodessa (luit oikein! 2 ekstrapalkkaa vuosittain)
 • Lento Suomesta Kreetalle
 • Asuminen ja sen kustannukset koko työsuhteen ajan (ainoastaan sähkö tulee maksaa itse, ellei sinua ole erikseen pyydetty tekemään työtä etänä, jolloin Teleperformance maksaa sinulle erillistä tukea sitä varten)
 • Kuukausipalkka + tehtäväkohtaiset bonukset

Meillä on myös monia erilaisia urapolkuja, tarjoamme esimerkiksi Nordic Trainee -ohjelmamme - JUMP! Jonka avulla on mahdollista saada lisää tietoa erilaisista rooleistamme ja kehittää omia ominaisuuksia. Kurssi valmistaa sinut urasi seuraavaan vaiheeseen jo ennen hakemustasi, kun uusia rooleja tulee sisäisesti hakuun!

Toteutamme haastatteluja parhaillaan ja valintoja tehtävään tehdään pikaisesti. Laita hakemusta tulemaan heti - otamme yhteyttä ja kerromme lisää. 

Teemme työhön valituille taustaselvityksen rekrytointiprosessin aikana.

 

Kysymyksiin vastailee Chanian päässä rekrytoija

Emmi Tiala +358 50 463 3229 
Email: emmi.tiala@teleperformance.com


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1508110
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kreikka