Palveluneuvojia Gigantti Contact Centeriin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Oletko asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, jolla on ongelmanratkaisutaidot kunnossa? Löytyykö sinulta mahdollisesti jo kokemusta puhelintyöskentelystä? Nautitko työstä, jossa kaikki päivät ovat erilaisia? Jatka lukemista, nimittäin saatat olla etsimämme tyyppi!

Haemme asiakkaallemme Gigantin Contact Centeriin timanttisia PALVELUNEUVOJIA Helsingin Pitäjänmäkeen. Tulevassa työssäsi palvelet asiakkaita, jotka ottavat yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse: olet siis tärkeässä roolissa kartoittamassa asiakkaan tarpeiden mukaisia ratkaisuja ja tarjoamassa parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia jokaiselle asiakkaalle!

Odotamme sinulta aktiivista ja motivoitunutta otetta työntekoon. Olet asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka ei jäädy tiukankaan paikan tullen, vaan tarttuu tilanteeseen kuin tilanteeseen positiivisella otteella. Omaat lisäksi hyvän paineensietokyvyn ja rautaisen keskittymiskyvyn, mistä on hyötyä ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puhelintyöskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä – tässä työssä hyvä asenne ja halu kehittyä on kultaakin kalliimpaa! Työn edellytyksenä on täysi-ikäisyys sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on iso plussa.

Mitä sinulle on tarjolla? Sinua odottaa monipuolinen työ viihtyisässä työympäristössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen hyviä etenemismahdollisuuksia ja motivoivaa bonusjärjestelmää unohtamatta. Työt alkavat 9.11. ja työsuhde on määräaikainen 31.5.2022 saakka – toivomme kuitenkin, että sinulla on halua jatkaa työssä tämän jälkeenkin. Töitä on tarjolla joko 30 tai 37,5 h/viikko toiveidesi mukaan.

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työltäsi? Jätä hakemuksesi siis pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507529
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa