(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia (digineuvojia) Daily Banking, Vaasa
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin vakinaisiin työsuhteisiin useita palveluneuvojia (digineuvojia) auttamaan asiakkaita heidän pankkiasioinnissaan tunnistamalla heidän tarpeensa ja ohjaamalla heidät oikeaan palveluun. Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä – oleellista on asenteesi ja innostuksesi toimia myynnillisessä asiakaspalvelutehtävässä. Valmennamme sinut digineuvojaksi työsuhteen alussa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon. 

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä.

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Vastuualueesi

Tulet työskentelemään Vaasan Daily Banking -tiimissä, joka on osa valtakunnallista Daily Banking -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti verkon kautta, puhelimitse ja kasvokkain.

Daily Banking tiimeissä autamme asiakkaitamme hoitamaan jokapäiväiset pankkiasiansa samoin kuin säästämisen asiointinsa mahdollisimman nopeasti ja joustavasti digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Haluamme kaikkien meidän asiakkaidemme päivittäisen pankkiasioinnin olevan kätevästi saatavilla, luotettavaa ja helppoa.

Sinun tehtäväsi:

 • Hoidat asiakkaan asiat heti kerralla kuntoon ja opastat hänet vastuullisesti digipalveluiden käyttäjäksi 
 • Selvität rohkeasti asiakkaisen tarpeet ja varmistat, että jokaisella asiakkaalla on hänen tarpeisiinsä sopivat palvelut käytössään  
 • Erinomaisten asiakaskokemuksien tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Iloinen mieli ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvokkain.  
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja  
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa  

Työpaikkasi sijaitsee Vaasassa. Tervetuloa Daily Banking -tiimiin, jonka intohimona on palvella asiakkaita ja auttaa tiimiläisiä onnistumaan.

Kuka sinä olet

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:

 • Sinulle on intohimoa asiakastyöhän. Nautit myös myynnistä.
 • Olet kotonasi digitaalisten palveluiden parissa  
 • Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta  
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi 
 • Luot positiivista ilmapiiriä tiimissäsi yhteistyötaitojesi avulla  
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti arkisin klo 7.15 – 22.15  
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen  
 • Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)  
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taitosi digineuvojan tehtävään on tärkeä etu.  

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja  

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.  

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme niiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mervi Aho +358 50 325 7762 ja Maria Lång +358 40 543 1582.

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.

Kaikille rekrytointipalvelujen tarjoajille: Huomaa, että emme hyväksy avoimia hakemuksia mihinkään avoinna oleviin tehtäviimme. Kaikissa avoimia hakemuksia koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Nordea Talent Acquisition -yksikköön, joka käsittelee kaikki rekrytointiin liittyvät asiat.