(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia (digineuvojia) Daily Banking, Oulu
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin vakinaisiin työsuhteisiin noin 30 palveluneuvojaa (digineuvojaa) auttamaan asiakkaita heidän pankkiasioinnissaan tunnistamalla heidän tarpeensa ja ohjaamalla heidät oikeaan palveluun. Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä – oleellista on asenteesi ja innostuksesi toimia myynnillisessä asiakaspalvelutehtävässä. Valmennamme sinut palveluneuvojaksi työsuhteen alussa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä.

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Vastuualueesi

Tulet työskentelemään yhdessä Oulun alueen Daily Banking -tiimeistä, jotka ovat osa valtakunnallista Daily Banking -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse.

Daily Banking tiimeissä autamme asiakkaitamme hoitamaan jokapäiväiset pankkiasiansa samoin kuin säästämisen asiointinsa mahdollisimman nopeasti ja joustavasti digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Haluamme kaikkien meidän asiakkaidemme päivittäisen pankkiasioinnin olevan kätevästi saatavilla, luotettavaa ja helppoa.  

Sinun tehtäväsi:  

 • Hoidat asiakkaan asiat heti kerralla kuntoon ja opastat hänet vastuullisesti digipalveluiden käyttäjäksi 
 • Selvität rohkeasti asiakkaisen tarpeet ja varmistat, että jokaisella asiakkaalla on hänen tarpeisiinsä sopivat palvelut käytössään  
 • Erinomaisten asiakaskokemuksien tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Iloinen mieli ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvokkain.
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja  
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa  

Työpaikkasi sijaitsee Oulussa. Tervetuloa Daily Banking -tiimiin, jonka intohimona on palvella asiakkaita ja auttaa tiimiläisiä onnistumaan.

Kuka sinä olet

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:  

 • Sinulla on intohimoa asiakastyöhän. Nautit myös myynnistä.  
 • Olet kotonasi digitaalisten palveluiden parissa  
 • Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta  
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi 
 • Luot positiivista ilmapiiriä tiimissäsi yhteistyötaitojesi avulla  
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti arkisin 7.15 – 22.15  
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen  
 • Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)  
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taitosi on eduksi.  

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.12.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Teemme valintapäätöksiä myös hakuaikana ja työsuhteet alkavat joustavasti marraskuusta alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mari Lahdenperä, puh.+358 40 722 0225, Jenni Haverinen, puh.+358 50 413 5428 ja Jarkko Knuutinen, puh.+358 50 441 9724.

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.