(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia (digineuvojia) Daily Banking, Joensuu
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme kokoaikaiseen vakinaiseen työsuhteeseen 2 palveluneuvojaa (digineuvojaa) auttamaan asiakkaita heidän pankkiasioinnissaan tunnistamalla heidän tarpeensa ja ohjaamalla heidät oikeaan palveluun. Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä – oleellista on asenteesi ja innostuksesi toimia myynnillisessä asiakaspalvelutehtävässä. Valmennamme sinut digineuvojaksi työsuhteen alussa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Tätä tarjoamme

Tulet työskentelemään Joensuun Daily Banking -tiimissä, joka on osa valtakunnallista Daily Banking -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse.

Daily Banking tiimeissä autamme asiakkaitamme hoitamaan jokapäiväiset pankkiasiansa samoin kuin säästämisen asiointinsa mahdollisimman nopeasti ja joustavasti digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Haluamme kaikkien meidän asiakkaidemme päivittäisen pankkiasioinnin olevan kätevästi saatavilla, luotettavaa ja helppoa.

Sinun tehtäväsi:

 • Hoidat asiakkaan asiat heti kerralla kuntoon ja opastat hänet vastuullisesti digipalveluiden käyttäjäksi
 • Selvität rohkeasti asiakkaisen tarpeet ja varmistat, että jokaisella asiakkaalla on hänen tarpeisiinsä sopivat palvelut käytössään
 • Erinomaisten asiakaskokemuksien tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Iloinen mieli ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvokkain
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa 

Työpaikkasi sijaitsee Joensuussa. Tervetuloa Daily Banking -tiimiin, jonka intohimona on palvella asiakkaita ja auttaa tiimiläisiä onnistumaan.

Tätä odotamme

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:

 • Sinulla on intohimoa asiakastyöhän. Nautit myös myynnistä
 • Olet kotonasi digitaalisten palveluiden parissa
 • Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi
 • Luot positiivista ilmapiiriä tiimissäsi yhteistyötaitojesi avulla
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen
 • Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja ja hakemuksen lähettäminen

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.11.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme niiden käsittelyn hakuaikana.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Ahti Tuunainen , puh. +358 50 301 6172.

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.