(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia digicenteriin
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Etsimme joukkoomme uusia elämänturvaajia palveluneuvojiksi digicenteriin. Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Palveluneuvojan työpäivät ja asiakaskohtaamiset ovat monipuolisia. Työssäsi digicenterissämme vastaat asiakkailta tuleviin puheluihin ja sähköisiin viesteihin ja ratkaiset heidän elämänturvatarpeitaan. Lisäksi soitat asiakkaillemme ja tarjoat aktiivisesti ratkaisuja varmistaaksesi heidän elämänturvan kattavuuden eri elämäntilanteissa. Etsimme joukkoomme hyvän asenteen omaavia henkilöitä, joilla on jatkuva halu oppia lisää.

Odotamme sinulta

  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Oma-aloitteista asennetta työtehtävien hoitamiseen sekä halua oppia uutta
  • Kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn vaihtelevien työtehtävien parissa

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa tarjoamalla asiakkaillemme yksilöityjä elämänturvaratkaisuja. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.
Työpaikan tarkemmasta sijainnista on mahdollista neuvotella.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Anna-Mari Leino, puh. 0443388248

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 11.9.2019 mennessä. Käsittelemme ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta jätetyt hakemukset. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).