(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia DigiCenteriin
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola Vellamo on kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Henkilö-, maatila- ja yritysasiakkaat saavat vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Kumppaneidemme kautta tarjoamme myös työeläke- ja pankkipalvelut. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä alueyhtiöstä. Kotipaikkamme on Lahti, ja palveluksessamme työskentelee 150 finanssialan ammattilaista. Lisätietoja yrityksestä www.lahitapiola.fi

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Sykkiikö sydämesi digitaalisille asiakaspalveluille? LähiTapiola Vellamo hakee nyt palveluneuvojia myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin DigiCenteriimme Lahteen. Palvelemme asiakkaita puhelimitse, sähköisesti ja videoneuvotteluissa.

Haemme palveluneuvojia määräaikaisiin työsuhteisiin kokoaikaisilla ja tuntityösopimuksilla. Määräaikaiset sopimukset tehdään aluksi 31.12.2018 asti.

Odotamme sinulta

Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja empaattista palveluasennetta, vahvaa myynnillistä otetta sekä innostusta digitaaliseen asiakaskohtaamiseen. Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Olet myös hyvä tiimipelaaja.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta.

Lisätietoja antaa

Palvelupäällikkö Marita Rajala puh. 040 519 5653

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan ja hänen täytyy esittää huumausainetodistus ennen lopullista valintapäätöstä.

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 23.3.2018 mennessä.