(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia, Daily Banking Proactive & Social Sales Outbound, Helsinki ja Oulu
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haemme kokoaikaisiin vakinaisiin työsuhteisiin palveluneuvojia (Service Advisor) tarjoamaan timanttisia asiakaskokemuksia ja asiakkaille oikeita ratkaisuja sekä siten edistämään liiketoiminnan painopistealueita. Pääset osaksi huipputiimiä, jossa kehitämme ja kehitymme yhdessä! Olemme tunnettuja hyvästä yhteishengestä, aktiivisesta toimeen tarttumisesta, tuloksellisuudesta sekä tyytyväisistä asiakkaista.  

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä.

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Vastuualueesi

Tulet työskentelemään Helsingin tai Oulun outbound-tiimissä, jotka ovat  osa valtakunnallista Proactive & Social Sales -osastoa. Työssäsi kontaktoit priorisoituja asiakkaitamme auttaen heitä mm. säästämisen, mobiilipalvelujen ja vastuullisen rahoittamisen ratkaisuissa – joko kokonaan itse tai yhdessä asiantuntijaverkoston kanssa. 

Outboundissa huolehdimme proaktiivisesti ennen kaikkea tärkeimmistä nykyisistä asiakkaistamme. Soitamme ennen kuin asiakkaan tarvitsee olla yhteydessä pankkiin, vahvistaen näin strategian keskiössä olevia pitkäaikaisia asiakassuhteita ja auttaen asiakkaita niin pienemmissä kuin suuremmissakin asioissa. Arkeamme on myös toiminnan kehittäminen yhdessä kollegoiden, esimiesten ja sidosryhmien kanssa.

Sinun tehtäväsi:

 • Käytät koko osaamisesti asiakkaan hyväksi – tavoitteena maailmanluokan asiakaskokemus
 • Selvität rohkeasti asiakkaisen tarpeet ja varmistat, että jokaisella asiakkaalla on hänen tarpeisiinsä sopivat palvelut käytössään
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa, ja osallistut arjessa myös pienimuotoisiin kehitysprojekteihin  

Työpaikkasi sijaitsee Oulussa tai Helsingissä. Tervetuloa Proactive & Social Salesiin, parhaiden tyyppien työpaikkaan tarjoamaan timanttisia asiakaskokemuksia ja kehittämään omia myyntitaitojasi entisestään!  

Kuka sinä olet

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:

 • Sinulla on palava halu auttaa asiakkaita ja tehdä laadukasta myyntityötä
 • Haluat ylittää tavoitteet ja onnistua yhdessä tiimin kanssa
 • Olet kotonasi digitaalisten palveluiden parissa
 • Sytyt muutoksista ja vaihtelevista tilanteista
 • Olet erinomainen kollega ja teet työpäivästä paremman myös muille
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen
 • Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (vähintään tradenomi/yo-merkonomi)
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 14.10 2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme niiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat

 • Helsinki: Petri Partanen, puh. +358 50 321 7504
 • Oulu: Elena Nissinen, puh. +358 440 877 817.

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.

Kaikille rekrytointipalvelujen tarjoajille: Huomaa, että emme hyväksy avoimia hakemuksia mihinkään avoinna oleviin tehtäviimme. Kaikissa avoimia hakemuksia koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Nordea Talent Acquisition -yksikköön, joka käsittelee kaikki rekrytointiin liittyvät asiat.