(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Daily Banking, Helsinki, Espoo ja Vantaa
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme vakinaisiin kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin noin 15-20 palveluneuvojaa auttamaan asiakkaita heidän pankkiasioinnissaan tunnistamalla heidän tarpeensa ja ohjaamalla heidät oikeaan palveluun. Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä – oleellista on asenteesi ja innostuksesi toimia myynnillisessä asiakaspalvelutehtävässä.  Valmennamme sinut palvelueneuvojaksi työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Tätä tarjoamme

Tulet työskentelemään yhdessä Helsingin, Espoon tai Vantaan Daily Banking -tiimeistä, jotka ovat osa valtakunnallista Daily Banking -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti verkon kautta, puhelimitse ja kasvokkain. 

Daily Banking tiimeissä autamme asiakkaitamme hoitamaan jokapäiväiset pankkiasiansa samoin kuin säästämisen asiointinsa mahdollisimman nopeasti ja joustavasti digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Haluamme kaikkien meidän asiakkaidemme päivittäisen pankkiasioinnin olevan kätevästi saatavilla, luotettavaa ja helppoa.

Sinun tehtäväsi:

 • Hoidat asiakkaan asiat heti kerralla kuntoon ja opastat hänet vastuullisesti digipalveluiden käyttäjäksi
 • Selvität rohkeasti asiakkaisen tarpeet ja varmistat, että jokaisella asiakkaalla on hänen tarpeisiinsä sopivat palvelut käytössään
 • Erinomaisten asiakaskokemuksien tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Iloinen mieli  ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan verkossa, puhelimessa tai kasvokkain
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa

Työpaikkasi sijaitsee konttorissa Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla tai Helsingin Vallilassa toimivassa Nordea 24/7 yksikössä. Hakemuksen lähettämisen yhteydessä voit kertoa meille toiveesi paikkakunnan suhteen. Tervetuloa Daily Banking -tiimiin, jonka intohimona on palvella asiakkaita ja.

Tätä odotamme

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:

 • Sinulla on palava halu auttaa asiakkaita ja tehdä laadukasta myyntityötä
 • Olet kotonasi digitaalisten palveluiden parissa
 • Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi
 • Haluat ylittää tavoitteet ja onnistua yhdessä tiimin kanssa
 • Olet erinomainen kollega ja teet työpäivästä paremman myös muille
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti Palveluajat vaihtelevat toimipaikoittain ja laajimmillaan ne ovat arkisin 7.15 – 22.15
 • Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taitosi on eduksi

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja ja hakemuksen lähettäminen

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.8.2019. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat  tiistaisin – torstaisin klo 10.00 – 14.00 

11.6. – 18.7. Sanna-Mari Saksala, +358 40 521 4062

11.6. – 4.7. ja 30.7. – 15.8. Soila Sarkola, +358 50 386 3882

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.