(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Contact Centeriin
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Haemme Helsinkiin asiakaspalvelukeskukseemme palveluneuvojia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Palveluneuvojana työskentelet osana Contact Center-tiimiämme ja vastaat perintään ja muuhun luotonhallintaan liittyviin asiakaspuheluihin.

Odotamme sinulta ennen muuta asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja ratkaisuhakuista asennetta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Ainutlaatuinen asiakaskohtaaminen tarkoittaa sinulle eettistä, kunnioittavaa ja vastuullista tapaa toimia. Tässä tehtävässä tarvitset psykologista pelisilmää sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olethan myös kätevä tietokoneen käyttäjä ja opit uusia asioita nopeasti ja tehokkaasti. Selviydyt asiakaspalvelutilanteista niin suomeksi kuin englanniksikin. Ruotsin kielen taito ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksesi.

Työporukassamme on paikka tehokkaalle tiimipelaajalle. Autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat edut.

Asiakaspalvelukeskuksemme on avoinna arkisin klo 7.30-20 ja lauantaisin klo 9-16. Valmius työskennellä vuoroissa on edellytys valinnalle. Lisäksi tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Maksamme luottotieto- ja perintäalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Jos olet etsimämme reipas ja aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen, hae tehtävään viimeistään 15.7.2018 tästä linkistä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun alkupuolella.