(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia asiakaspalvelutehtäviin kesäsesonkimme ajaksi
Hoas

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Hoas kertoo opiskelijayhteisön voimasta. Kaikki alkoi siitä, kun 16 Helsingin seudun opiskelijajärjestöä löi hynttyyt yhteen, kokosi pienen pääoman ja otti suuren pankkilainan. Näin vuonna 1969 perustettiin Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö, jonka tavoitteena on alusta lähtien ollut tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. 50 vuodessa pienestä alkupääomasta on kasvanut 75 miljoonan euron liikevaihto ja 10 000 opiskelijakotia noin 19 000 asukkaalle, joista yli neljännes on kansainvälisiä opiskelijoita. Meillä työskentelee yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, isännöinnin, rakennuttamisen sekä taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja saat osoitteesta www.hoas.fi.


Opiskelijakotiemme ja opiskelijoiden kohtaamista edistämään haemme Kampissa sijaitsevaan palvelukeskukseemme Asumispalvelut-tiimiin ja Huoltopalvelut-tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen

PALVELUNEUVOJIA ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN KESÄSESONKIMME AJAKSI

Asumispalveluissa tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostilla, chatissa ja palvelutiskillä sekä muita asuntojen vuokraamiseen, asumiseen ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä.

Huoltopalveluissa tehtäviin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla, vikailmoitusten käsittely sekä huoneistotarkastusten organisointia ja poismuuttoon liittyvää asiakaslaskutusta.

Arvostamme

  • asiakaspalvelualan tai kiinteistöalan opintoja
  • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai kiinteistöalan teknisistä tehtävistä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa, reipasta ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta
  • vastuullista, oikeudenmukaista ja avointa työotetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä ja hyvän työporukan sekä säännölliset työajat.

Emme anna lisätietoja tehtävistä puhelimitse tai sähköpostilla.

Toivomme, että voit aloittaa perehtymisen tehtäviin, mielellään kokoaikaisesti, 13.4.2021 alkaen ja jatkaa kokoaikaisena ainakin 3.9.2021 saakka.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisellä lomakkeella (linkki alla) viimeistään sunnuntaina 17.1.2021. Kerrothan hakemuksessasi myös, millä aikavälillä voit työskennellä kokoaikaisesti ja millä osa-aikaisesti.