(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia asiakaspalvelutehtäviin kesäkaudeksi 2020
Hoas

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Hoas kertoo opiskelijayhteisön voimasta. Kaikki alkoi siitä, kun 16 Helsingin seudun opiskelijajärjestöä löi hynttyyt yhteen, kokosi pienen pääoman ja otti suuren pankkilainan. Näin vuonna 1969 perustettiin Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö, jonka tavoitteena on alusta lähtien ollut tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. 50 vuodessa pienestä alkupääomasta on kasvanut 70 miljoonan euron liikevaihto ja opiskelijakodit noin 19000 asukkaalle, joista yli neljännes on kansainvälisiä opiskelijoita. Meillä työskentelee yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, isännöinnin, rakennuttamisen sekä taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja saat osoitteesta www.hoas.fi.

Opiskelijakotiemme ja opiskelijoiden kohtaamista edistämään haemme Kampissa sijaitsevaan palvelukeskukseemme Asumispalvelut-tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen


 PALVELUNEUVOJIA ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN KESÄSESONKIMME AJAKSI

Asumispalveluissa kesäkauden palveluneuvojien tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse ja palvelutiskillä sekä muita asuntojen vuokraamiseen ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä.

Arvostamme

  • asiakaspalvelualan tai kiinteistöalan opintoja
  • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä 
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa, reipasta ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta
  • vastuullista, oikeudenmukaista ja avointa työotetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä ja hyvän työporukan sekä säännölliset työajat.

Emme anna lisätietoja tehtävistä puhelimitse tai sähköpostilla.

Toivomme, että voit aloittaa perehtymisen tehtäviin, mielellään kokoaikaisesti, 6.4.2020 alkaen ja jatkaa kokoaikaisena vähintään 4.9.2020 saakka.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisellä lomakkeella (linkki alla) viimeistään maanantaina 20.1.2019. Kerrothan hakemuksessasi myös, millä aikavälillä voit työskennellä kokoaikaisesti ja millä osa-aikaisesti.