(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Asiakaspalvelukeskukseen
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä osana kansainvälistä työyhteisöä.

Mahtavassa työporukassamme on nyt paikka useammallekin tehokkaalle tiimipelaajalle, sillä haemme uusia palveluneuvojia asiakaspalvelukeskukseemme sekä Helsinkiin että Tampereelle. Tässä tehtävässä työskentelet inbound-tiimissämme ja hoidat perintään sekä muihin palveluihimme liittyviä asiakaspuheluita. Ainutlaatuinen asiakaskohtaaminen tarkoittaa meille eettistä, kunnioittavaa ja vastuullista tapaa toimia, ja palveluneuvojana oletkin avainasemassa tarjoamassa asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja.

Työpäiväsi ovat vauhdikkaita, joten odotamme sinulta ennen muuta asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja ratkaisuhakuista asennetta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Tässä tehtävässä tarvitset lisäksi psykologista pelisilmää sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olethan myös kätevä tietokoneen käyttäjä ja opit uusia asioita nopeasti ja tehokkaasti. Selviydyt asiakaspalvelutilanteista niin suomeksi kuin englanniksikin. Ruotsin kielen taito ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksesi.

Asiakaspalvelukeskuksemme on avoinna arkisin klo 7.30-20 ja lauantaisin klo 9-16. Valmius työskennellä vuoroissa on edellytys valinnalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on vakituinen. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Intrumilla työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä ja Tampereen keskustassa. Tarjoamme myös joustavan mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Instagram-tilillämme @intrum_suomi voit käydä kurkkaamassa millaista intrumlaisten arki on! 

Hakuaika tehtävään päättyy 13.12.2020

Jos uskot, että sinä voisit olla etsimämme seuraava intrumlainen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään mahdollisimman pian!