(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojan vuorotteluvapaan sijaisuus
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Haemme palveluneuvojaa vakuutuspalveluihin vuorotteluvapaan sijaiseksi
 

Varman vakuutuspalveluissa palvelemme yritys- ja yrittäjäasiakkaita heidän eläkevakuutusasioissaan. Palveluneuvojan työ on asiakaspalvelua puhelimitse, chatissä sekä monipuolisissa sähköisissä kanavissa. Haemme nyt innokasta, joustavaa ja kielitaitoista asiakaspalvelua intohimolla hoitavaa henkilöä vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.5.-31.10.2020. Vuorotteluvapaan sijaiseksi valittavan hakijan tulee olla työtön työnhakija ja täyttää vuorotteluvapaan ehdot, jotka löytyvät TE-toimiston sivuilta tästä linkistä.

Palveluneuvojan työhön kuuluu:

  • asiakaspalvelu ja neuvonta
  • TyEL- ja YEL-vakuutusten hoito
  • vakuutusmaksujen hoito
  • aktiivinen osallistuminen palvelujen ja toimintatapojen kehittämiseen

Olet parhaimmillasi asiakaspalvelutilanteissa, opit nopeasti ja haluat oppia uutta yhdessä työkaverien kanssa. Olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja positiivinen. Olet tottunut hektiseenkin työtahtiin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. ammattikorkeakoulu tai vastaava) sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme asiakaspalvelutehtävistä saatua kokemusta.

Tarjoamme sinulle loistavan perehdytyksen sekä koulutusta ajankohtaisista aiheista, hyvän ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia ja uudistuvia tehtäviä.

Kiinnostuitko asiakaspalvelutyöstä Varmassa? Hae meille!

Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tähän iloiseen ja osaavaan joukkoon kannattaa hakea mukaan! Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Lue lisää Varmasta työnantajana.

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakaspalvelupäällikkö Suvi Dufva, puh. 0400 746 784 ma 30.3. klo 12-14 tai asiakaspalvelupäällikkö Hanne Lehtosalo puh. 040 773 2961 ti 31.3. klo 12-14.

Hakeminen

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake viimeistään 10.4.