(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojaksi Telian tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Telia on Liigan uusi koti ja sen asiakaspalvelu on rantautumassa syksyllä myös Espanjan Fuengirolaan! Onko sinulla haussa pitkäaikainen ja kokoaikainen työ, jossa pääset kehittämään omia asiakaspalvelutaitojasi sekä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi? Mikäli vastasit kyllä, tässä tarjoutuu loistava mahdollisuus työsuhteeseen Espanjan aurinkorannikolla!

Etsimme nyt Baronan Fuengirolan asiakaspalvelukeskukseen uusia palveluneuvojia työskentelemään Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Pääset osaksi kasvavaa tiimiä, jossa iloitaan hyvistä tuloksista ja tuetaan aina tarvittaessa, mikäli matkalle sattuu yksittäisiä kuoppia. Töiden aloitusajankohta on 1. lokakuuta ja valinnan osuessa kohdallesi, pääset nauttimaan lämpimistä ja aurinkoisista päivistä jatkossakin.

Mitä työtä meillä tehdään?

Palveluneuvojamme tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä 24/7. Työhösi voi kuulua mm. Telian ja Liigan tuote- ja palveluneuvontaa, erilaisten ongelma- ja vikatilanteiden ratkomista tai laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Asiakkaat soittavat sinulle, joten erinomaisen asiakaspalvelun jälkeen kartoitat asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella.

Porukkaamme sopii parhaiten henkilöt, joilta löytyy

• myyntihenkisyyttä, asennetta ja ymmärrät mikä on asiakkaalle parasta

• ratkaisukeskeinen ja ryhdikäs tapa tehdä töitä sekä rohkeutta tarttua asioihin

• kyky hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti eikä erilaisista järjestelmistä tiedon haku ole sinulle ongelma

• sammumaton jano uuden oppimiseen, tuloksen tekemiseen ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

• sujuvat vuorovaikutus - ja viestintätaidot

• mahdollisuus vuorotyöhön 24/7

Tarjoamme taas työntekijöillemme vastavuoroisesti

• pitkäaikaisen ja luotettavan työsuhteen Etelä-Espanjan auringon alla suomalaisessa työyhteisössä

• kokoaikaisen työn, jota tehdään 39 tuntia viikossa aamu-, ilta- ja yövuoroissa sovitusti

• uudet ja viihtyisät työtilat aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa

• erilaisia henkilökuntaetuja ja yhteistä virkistystoimintaa

• kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusjärjestelmän

Osaksi baronalaisten yhteisöä

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma yli 250 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Palvelukeskuksessa työskennellään Baronan omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä!

Käy katsomassa video, miltä Baronalla Fuengirolassa näyttää -> täältä!

Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi. Lupaamme olla työnantajana odotuksiesi arvoisia; voit luottaa palkan tulevan ajallaan ja tietää, että sinusta ja kaikista työnantajavelvoitteista pidetään huolta.

Työt alkavat 1.10 koulutusjaksolla, joten jos koet olevasi uusi vahvistus tiimiin niin jätäthän hakemuksesi saman tien! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kiinnostuitko, mutta haluaisit tietää vielä lisää tehtävästä tai ylipäätään Espanjassa työskentelystä? Älä epäröi kysyä! Voit olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan Jarita Laitiseen arkisin klo 10-11 välisenä aikana (Suomen aikaa).