(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojaksi Elisan Asiakaspalveluun
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Sinustako asiakaspalvelun AMMATTILAINEN Elisalle Kokkolaan!

Me Elisan palveluneuvojat emme ainoastaan halua hoitaa asiakkaan asiaa vaan haluamme ylittää hänen odotukset tarjoamalla maailmanluokan asiakaspalvelua niin, että siitä kerrotaan naapureillekin. Saamme olla mukana tuhansien ihmisten arjessa Elisan tuotteiden ja palveluiden kautta. Omalla ammattitaidollamme pidämme huolta siitä, että asiakkaillamme viestimiseen ja viihtymiseen tarvittavat asiat ovat kunnossa.

Oletko positiivinen, sanavalmis ja pilkettä silmäkulmassa oleva? Kiinnostaako sinua lisäksi jatkuva uuden oppiminen ja kehittyminen? Me emme katso sitä mitä osaat, vaan sitä mitä haluat osata. Työ alkaa kokopäiväisellä koulutusjaksolla 13.6. Koulutuksessa saat perusteet työntekoon ja pääset tutustumaan Elisaan työpaikkana.

Meillä Kokkolassa pääset työskentelemään nykyaikaisessa asiakaspalvelussa. Asiakkaita kohtaamme puhelimitse, chatissä, sähköpostitse sekä somessa. Odotamme sinulta suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä lisäksi ruotsin kielen osaaminen on erittäin iso plussa. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja panostamme tarvelähtöisellä myynnillisyydellä tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on huikea mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Työajoissa on mukavaa vaihtelua asiakkaiden tarpeen mukaan. Voit työskennellä joustavasti klo 6.45-23

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista.

Tehtävään valituista henkilöistä teetetään luottotietoselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.