(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojaksi DNA:lle
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

Mitä työelämä DNA:lla on? Ihmisiä, asioita ja teknologiaa. Teet töitä yksityisasiakkaiden parissa yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Olet rohkea, mutkaton ja nopea kuten DNA.

Heräsikö kiinnostus?

Katso TÄSTÄ mitä tulevat työkaverisi kertovat DNA:sta!

Oletko positiivisella asenteella töitä tekevä ongelmanratkaisija? Viihdytkö ihmisten parissa ja lisäksi olet tottunut tietotekniikan käyttäjä? Arvostatko mukavia työkavereita ja luotettavaa työnantajaa sekä motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta? Miltä kuulostaa kiinteä kuukausipalkka, kokoaikainen tai osa-aikainen työ, jossa omalla onnistumisellasi pääset vaikuttamaan myös kannusteisiin ja kasvattamaan ansioitasi? Kuulostaako hyvältä? Loistavaa, saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme DNA:n kuluttaja-asiakaspalvelun myynnillisestä ja vastuullisesta asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneita kokoaikaisia PALVELUNEUVOJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit myös työskennellä osa-aikaisesti ja pystyt tekemään joustavasti erilaisia työvuoroja useamman viikossa. Haastattelemme tehtävään sopivia henkilöitä jo hakuaikana, joten varmista paikkasi huipputiimissä ja hae tehtävään jo tänään!

Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45 - 21.15. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45 - 18.30 ja lauantaisin klo 8.45 - 16.45 väliselle ajalle. Palveluneuvojana pääset osaksi tiimiä nuorekkaaseen työyhteisöön, palvelemaan DNA:n asiakkaita viihtyvissä ja moderneissa tiloissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Puhut ja kirjoitat selkeästi ja löydät kullekin asiakkaallemme oikeat ratkaisut sekä sopivimmat palvelut ja tuotteet. Asiakkaidemme kysymykset liittyvät mm. tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin, teknisiin kysymyksiin ja laskutukseen.

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen, jotta pääset onnistumaan työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Positiivisen asenteen lisäksi odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia helposti uusia järjestelmiä. Hakijoilta edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa ja eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

DNA: Tule mulle työkaveriksi!