(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojaksi DNA:lle Pietarsaareen
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Mitä työelämä DNA:lla on? Ihmisiä, asioita ja teknologiaa. Teet töitä yksityisasiakkaiden parissa yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Olet rohkea, mutkaton ja nopea kuten DNA.

Katso mitä tulevat työkaverisi kertovat DNA:sta ilmoituksessa olevasta linkistä! Heräsikö kiinnostus? Katso alta lisätietoja tehtävästä.

Oletko positiivisella asenteella töitä tekevä ongelmanratkaisija? Viihdytkö ihmisten parissa ja lisäksi olet tottunut tietotekniikan käyttäjä? Arvostatko mukavia työkavereita ja luotettavaa työnantajaa sekä motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta? Miltä kuulostaa kiinteä kuukausipalkka, kokoaikainen tai osa-aikainen työ, jossa omalla onnistumisellasi pääset vaikuttamaan myös kannusteisiin ja kasvattamaan ansioitasi? Kuulostaako hyvältä? Loistavaa, saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme DNA:n kuluttaja-asiakaspalveluun myynnillisestä ja vastuullisesta asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneita kokoaikaisia PALVELUNEUVOJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit myös työskennellä osa-aikaisesti ja pystyt tekemään joustavasti erilaisia työvuoroja useamman viikossa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45 - 21.15. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45 - 18.30 ja lauantaisin klo 8.45 - 16.45 väliselle ajalle. DNA:lla myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Palveluneuvojana pääset osaksi tiimiä nuorekkaaseen työyhteisöön, palvelemaan DNA:n asiakkaita viihtyisissä ja moderneissa tiloissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Puhut ja kirjoitat selkeästi ja löydät kullekin asiakkaallemme oikeat ratkaisut sekä sopivimmat palvelut ja tuotteet. Asiakkaidemme kysymykset liittyvät mm. tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin, teknisiin kysymyksiin ja laskutukseen.

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen, jotta pääset onnistumaan työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Positiivisen asenteen lisäksi odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia helposti uusia järjestelmiä. Hakijoilta edellytämme sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme englannin kielen taidon.

DNA: Tule mulle työkaveriksi!

DNA:lle on olennaisen tärkeää, että siellä työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voidaan tarjota strategian mukaisesti markkinoiden parasta palvelua. DNA on tänä vuonna Suomen parhaat työpaikat -listan sijalla 2. suurten yhtiöiden sarjassa, joten DNA on kirjaimellisesti Great Place to Work. Lue tästä lisää DNA:n yrityskulttuurista.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten varmistathan paikkasi tiimissä ja haet tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.7.