(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojaksi Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Hakuaika päättyy 29.10.2018

Haetko pitkäaikaista työtä Aurinkorannikolta, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi? Olisitko sinä seuraava vahvistuksemme Telian kasvavaan asiakaspalvelutiimiimme Baronan Fuengirolan asiakaspalvelukeskukseen?

Meillä on nyt auki viisi paikkaa joulukuussa alkavaan ryhmään Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis operaattorialan osaaja sinun ei välttämättä tarvitse olla. Tärkeintä on asenne ja halu oppia ja kehittyä työssään!

Mitä työtä meillä tehdään?

Palveluneuvojamme tarjoavat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä 24/7. Työhösi voi kuulua mm. erilaisten ongelma- ja vikatilanteiden ratkomista, Liigan tuote- ja palveluneuvontaa tai laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Asiakkaat soittavat sinulle, joten erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitat aina asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella.

Mitä odotamme palveluneuvojalta

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Tiedät mikä on asiakkaalle parasta ja osaat kartoittaa hänen tilanteensa myynnillisellä otteella. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Arvostamme englannin kielen taitoasi ja edellytämme mahdollisuutta vuorotyöhön.

Tarjoamme työntekijöillemme

Baronalla tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työsuhteeseen Etelä-Espanjan auringon alla suomalaisessa työyhteisössä. Työ on kokoaikainen, jota tehdään 39 tuntia viikossa sovitusti aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Uusi ja viihtyisä toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta. Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoiminta rantapilateksesta karting-autoiluun.

Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi. Lupaamme olla työnantajana odotuksiesi arvoisia; voit luottaa palkan tulevan ajallaan ja tietää, että sinusta ja kaikista työnantajavelvoitteista pidetään huolta!

Osaksi baronalaisten yhteisöä?

Meillä Baronalla Fuengirolassa on yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office-tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä erityisesti hyvästä yhteishengestä. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Lisätietoa asiakaspalvelukeskuksessa työskentelystä löydät täältä: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/

Työt alkavat 3.12 koulutusjaksolla, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi saman tien! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Kiinnostuitko, mutta haluaisit tietää vielä lisää tehtävästä tai ylipäätään Espanjassa työskentelystä? Älä epäröi kysyä! Voit olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan Jarita Laitiseen puhelimitse 0408382804 arkisin klo 10-11 välisenä aikana (Suomen aikaa).