(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja/kassa tai Palveluneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki hakee pääkaupunkiseudulle määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin kokoaikaisia

Asiakaspalvelun ammattilaisia

työskentelemään pankin neuvontapalveluissa monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä neuvot asiakkaitamme sekä vastaat sujuvasta ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta sekä parhaiden päivittäisasiointiin liittyvien ratkaisujen myymisestä asiakkaillemme. Selvität rohkeasti asiakkaidemme tarpeet ja löydät juuri heille sopivat ratkaisut. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Odotamme sinulta

  • myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä
  • innostunutta ja yritteliästä asennetta
  • intohimoa asiakastyöhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen koulutusta.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutamme sinut tehtävään työsuhteen alussa. Taustasi voi olla esimerkiksi toiselta toimialalta, mutta omaat kokemusta kuitenkin asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä. Sinulta löytyy joustoa työaikojen suhteen ja olet valmis työskentelemään eri tiimeissämme ympäri pääkaupunkiseutua.

Tämä on loistava mahdollisuus ottaa ensiaskeleesi finanssimaailmassa tai syventää aiempaa osaamistasi ja kokemustasi. Pääset kehittämään myyntitaitojasi ja rakentamaan asiantuntijuuttasi kivojen kollegoiden kanssa reilussa työympäristössä. Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja meillä on erinomaiset uramahdollisuudet. Isona talona pystymme tarjoamaan myös monia muita mukavia etuja henkilöstöllemme.

Tule mukaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelusuunnittelija Anna Partanen p.0401984741.

Jos innostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen OPn urasivuston kautta mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 7.5.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot, yritysyhteydet sekä teetetään huumaisainetesti ja terveyskysely.