(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja/asiantuntija
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Työskentelet Lisäeläkepalvelussa, jossa huolehdimme Mandatum Lifen etuusperusteisten lisäeläkevakuutusten erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä vakuutusten hoidon ja järjestelmien kehittämisestä. Yksikössä työskentelee lisäksesi yli 20 alan ammattilaista. Tehtäviisi kuuluu eri eläkelajien laskenta, ratkaisu ja maksuunlaittaminen sekä monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.

Asiantuntijalta odotamme aikaisempaa kokemusta työeläkkeiden tai etuusperusteisten lisäeläkkeiden käsittelystä. Arvostat uusia haasteita, uuden oppimista ja saat aikaan tuloksia. Jaat mielelläsi osaamistasi myös muille.

Palveluneuvojalle tärkeintä on oikea asenne, aktiivinen ote työhön ja vastuunottaminen.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kehittävää otetta työhösi. Olet positiivinen tiimipelaaja ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös kiireen keskellä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, voit olla koulutukseltasi esim. tradenomi. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi. Lopullinen työnkuvasi tiimissämme muotoutuu osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan lisäeläkkeiden maailmaan yrityksessä, jossa asiakkaista välittäminen on ensisijaisen tärkeää. Saat työhösi täyden tuen esimieheltäsi ja kattavan perehdytyksen kollegoiltasi. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet nuorekkaassa työyhteisössä huippuammattilaisten kanssa Helsingin Bulevardilla. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuonna peräkkäin.

Hae tehtäviin pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 6.5.2019 täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Paikat täytetään heti, kun paras hakija löydetään. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Kirsi Lampinen, p. 050 357 8100 ja palvelupäällikkö Virpi Pesonen, p. 040 848 9507

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi