Palveluneuvoja
Metsä Forest

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Etsimme joukkoomme

PALVELUNEUVOJAA

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Palveluneuvojana vastaat jäsen-, talous- ja toimistopalvelun hoitamisesta Tampereen hankintapiirillä. Tehtäväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Kuulut valtakunnalliseen asiakaspalvelutiimiin ja neuvot metsänomistajia erityisesti Metsäliitto Osuuskunnan jäsenyyteen liittyvissä asioissa.


Toimipaikkasi on Tampereen palvelutoimisto, jossa tekee töitä osaava tiimi. Olet tärkeä osa Tampereen piirin yli 30 ammattilaisen työyhteisöä ja keskeinen yhteyshenkilö sekä oman organisaation päivittäisessä toiminnassa, että ulkoisten sidosryhmien suuntaan.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus syyskuun 2022 loppuun.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja palveluhenkisyyttä. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa. Olet myös hyvä organisoimaan omaa työtäsi.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa piiripäällikkö Antti Tuomisto, p. 046 922 9428, sähköposti antti.tuomisto@metsagroup.com.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 19.9.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495981
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampereen Palvelutoimisto