Palveluneuvoja
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Kansainvälinen taloushallinnon ohjelmistoalan asiakkaamme etsii joukkonsa täydennykseksi PALVELUNEUVOJAA määräaikaiseen/noin vuoden mittaiseen työsuhteeseen ohjelmiston käyttötukeen.


Työtehtävät

Jos olet aikaansaava (yritys)asiakaspalvelun osaaja, jonka lämpö ja hymy välittyy asiakkaille niin puheesta kuin myös kirjoitetusta tekstistä, älä aikaile vaan hae nyt!

Työssäsi ohjeistat ja neuvot sekä ratkaiset erilaisia tilanteita pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistoon liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä.

Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien (esim. kirjallisten ohjeistuksien) tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi osallistut tiimiläistesi kanssa työkalujen ja uusien toimintatapojen ohjeistamiseen ja dokumentointiin. 

Edellytykset

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta (ml b2b) asiakaspalvelutyöstä. Olet asiakaslähtöinen sekä itseohjautuva ja joustava ongelmien selvittelijä/ratkaisija. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen ja erilaisten sovellusten ja taloushallinnon osa-alueiden tunteminen luetaan eduksi.

Lisätietoja

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
020 7290 838

Tarja Laakso
neea@poolia.fi
020 7290 837

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495711
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo