(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Haemme asiakaspalvelutiimiimme

PALVELUNEUVOJAA Pääkaupunkiseudulle

Me Lyrecolla uskomme sloganiimme "working together for tomorrow". Tällä tarkoitamme halua jatkuvaan kehittämiseen niin työntekijöiden osaamisessa, asiakassuhteissa kuin koko liiketoiminnassamme. Vaalimme työntekijää arvostavaa yrityskulttuuria, joka näyttäytyy työntekijän haluna tehdä parhaansa.

Sinun taitosi 

Olet palvelualtis, huolellinen ja omaat ”hymyilevän” puhelinäänen. Pystyt pitämään useita lankoja yhtä aikaa käsissäsi ja käsittelemään vaativiakin asiakastilanteita. Tiimipelaajana autat muita ja jaat myös osaamistasi. Olet joustava ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ruotsin ja englannin kielen taito sekä SAP-järjestelmän osaaminen on etu.  Lisäksi terveydenhuollon tuotteiden tuntemus on plussaa.

Sinun tehtäväsi 

Varmistat asiakastyytyväisyyden jokaisena päivänä, palvelet asiakkaita puhelimitse ja Zendesk- tikettijärjestelmän avulla. Tehtävä painottuu asiakkaiden neuvontaan niin tuotteissa kuin verkkokaupan käytössäkin sekä tilausten vastaanottamiseen ja niiden tallentamiseen järjestelmään. Muita tehtäviä ovat mm. asiakastietojen ylläpito sekä erilaiset selvitystehtävät.  

Myymme

Tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen myyntityö luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia.

Meillä tarjolla 

Pääset mukaan tekemisen meininkiin ja ammattitaitoiseen tiimiin. Olemme vahvassa kasvussa, kehitämme jatkuvasti työvälineitä ja –prosesseja emoyhtiömme tukemana. Tehtävä alkaa kunnon perehdytyksellä ja meillä voit kehittyä ammattilaiseksi, ellet sitä jo ole. Henkilöstöeduista kerromme mielellämme hakuprosessin aikana. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Vantaalla.  

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Specialist Heidi Lindberg 010 5001 356 tai heidi.lindberg(at)lyreco.com.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 28.2.2019 mennessä.

 

www.lyrecosuomi.fi

Working Together for Tomorrow