(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Mietoisten Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tahdotko tehdä työtä, jolla on merkitystä ja joka on lähellä asiakasta? Kasvun takaamiseksi, etsimme vakituiseen työsuhteeseen pankkialan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia!

Palveluneuvoja

Tahdomme dynaamiseen ja nuorekkaaseen joukkoomme palveluneuvojia henkilöasiakaspuolelle. 

Sinulla on tahtoa ja asennetta vaativienkin kokonaisuuksien hoitamiseen. Tässä työssä sinulla on henkilökohtaisesti mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen ja rakentaa osaltasi omaa toimenkuvaasi.

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta pankkialasta, mutta voit olla myös tämän alan nouseva tähti. Et pelkää tarttua toimeen ja sinulla on reipas ote kaikkeen tekemiseen. Ymmärrät asiakkaan talouden kannalta tärkeimmät asiat ja ehdotat rohkeasti ratkaisuja niin rahoituksen kuin säästämisen parissa. Laadukas ja inhimillinen asiakaskohtaaminen onnistuu luonnostaan. Suhtaudut työhösi intohimoisesti, olet oma-aloitteinen ja hallitset ajankäyttösi. Sinulla on erinomaiset työyhteisötaidot, mutta kykenet itsenäiseen työhön. 

Me autamme Sinua onnistumaan työssäsi, koulutamme ja saat ympärillesi asiantuntevan tiimin! Meiltä saat loistavat työsuhde-edut mm. liikuntaetu, sairaskuluvakuutus ja joustava työaika.

Jätäthän hakemuksesi 5.2.2021 mennessä: www.saastopankki.fi/rekrytointi tai https://bit.ly/39oXOMi. Ole nopea, aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden jätettyä hakemuksensa.

Lisätietoja haettavasta työpaikasta antaa pankinjohtaja Antti Koivuniemi puh. 010 841 5602 tai antti.koivuniemi@saastopankki.fi.

Mietoisten Säästöpankki on 100 vuotias Säästöpankki Varsinais-Suomessa, Turun talousalueella. Konttorimme sijaitsevat Maskussa ja Mynämäellä. Palveluksessamme on 12 pankkialan ammattilaista ja takanamme koko Säästöpankkien yhteenliittymän tuki. Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa saastopankki.fi/mietoistensp.