(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Etsimme elämänturvaajien joukkoon LähiTapiola Savo-Karjalan Mikkelin toimistoon uutta palveluneuvojaa. Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä nykyisten että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti. Tehtävä on määräaikainen 31.1.2022 saakka.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä hyviä työyhteisötaitoja
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen työhön ja päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat ma ja ke klo 13-15 palvelupäällikkö Katariina Siitonen, puh. 040 753 7939 / katariina.siitonen@lahitapiola.fi sekä liiketoimintajohtaja Jarmo Aalto, puh. 0400 757 802 / jarmo.aalto@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 24.01.2021 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.