(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haluatko mukaan OmaSp:n menestystarinaan ja hurmaamaan asiakkaita näköalapaikalle Helsingin ytimeen?

Oma Säästöpankki Oyj on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava tyytyväisten asiakkaiden täyden palvelun pankki. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja henkilökunnallemme mahdollisuuden kehittyä ja loistaa työssään.

Haemme energiseen ja yrittäjähenkiseen joukkoomme palveluneuvojaa Helsingin konttoriin

Palveluneuvojana vastaat henkilöasiakkaiden päivittäisasioiden hoidosta, säästämisestä sekä pienemmistä laina-asioista. Olemme valmiit räätälöimään tehtävänkuvaa valitun henkilön osaamisen mukaan.

Odotamme sinulta energistä ja oma-aloitteista otetta työhön, jossa pääset hurmaamaan asiakkaita positiivisuudellasi ja haluat tarjota aidosti paikkakunnan parasta palvelua.

Meillä jokainen kaikki pääsevät tekemään ja jokaisen työpanos merkitsee – me teemme yhdessä menestyvän pankin, jossa asiakkailla on hyvä olla. Meillä asenne ja tahto ratkaisee!

Kun vahvuuksiasi ovat positiivisuus, ahkeruus, tuloksellisuus ja innokas uuden oppiminen, sinulla on mahdollisuus menestyä meillä. Tunnistitko itsesi?

Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön näköalapaikalla Helsingin keskustassa. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun meillä.

Hae meille ja tule jatkamaan kanssamme suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemus ja CV (tai linkki videohakemukseesi) 8.11.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla ”Helsinki palveluneuvoja”.

Lisätietoja tehtävästä ma 26.10. klo 13-14 ja ti 27.10. klo 14-15 antaa Helsingin konttorinjohtaja Tiia Matikkala p. 040 352 4419.