Palveluneuvoja
LähiTapiola Lännen

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Sytytkö asiakkaista ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Haluatko allekirjoittaa arvomme: hyväntahtoisuuden, rohkeuden ja intohimon? Oletko muutenkin ihan huippu tyyppi? Tule meille töihin!

Haemme elämänturvaajiemme joukkoon uutta palveluneuvojaa Rauman toimistoillemme vakituiseen työsuhteeseen. Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Palveluneuvojana vastaat sujuvasta ja tehokkaasta asiakaspalvelusta ja loistavien asiakaskokemusten tuottamisesta. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • Innokkuutta ja halua oppia lisää
  • Innostavaa ja myynnillistä työskentelyotetta sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi

  • Mukautuvaisuutta monipuolisiin työtehtäviin

Aiempaa kokemusta vakuutusalalta et tarvitse, mutta se on eduksesi. Me perehdytämme sinut työhösi, jotta pääset nopeasti kiinni työrutiineihin ja asiakaskohtaamisiin.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Kirsi Perkiömäki puh. 040 845 3736 , kirsi.perkiomaki@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 23.10.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, mikä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot