(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Meillä Tapiolan Lämmön asiakaspalvelussa ymmärretään kodin olevan yksi tärkeimmistä asioista ihmisen elämässä. Tarjoamme asiakkaalle saumattoman ja nopean palvelukokemuksen, kun eteen tulee asumiseen liittyviä kysymyksiä ja ongelmia.

Toimintamme laajentuessa haemme Espooseen

PALVELUNEUVOJIA

kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen hoitamaan taloyhtiöiden asukkaiden monenlaisia palvelupyyntöjä. Etsimme ahkeria ja positiivisia tiimipelaajia, joilla pysyy langat käsissä myös kiireisinä aikoina. Palveluneuvojat vastaanottavat ja välittävät eteenpäin huoltopyyntöjä puhelimitse ja sähköpostilla, sekä hyödyntävät kiinteistöalan järjestelmiä.

Palvelupisteellämme Tapiolassa palvelemme asukkaita, sekä taloyhtiöiden sopimuskumppaneita (muun muassa urakoitsijoita) asumiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi ylläpidämme taloyhtiöiden avainhallintaa, autopaikkoja, sekä saunavuoroja. Asiakaspalvelumme on auki ma-pe klo 07:00-18:00 ja työajat vaihtelevat tällä välillä.

Mitä toivomme sinulta?
 

  • Ymmärrät laadukkaan sekä asiantuntevan asiakaspalvelun merkityksen ja sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutehtävistä monikanavaisessa ympäristössä.
  •  Hallitset isoja kokonaisuuksia ja osaat myös priorisoida työtehtäviä.
  • Koska toimit olennaisena osana tärkeää asiakaspalvelutiimiämme, sekä tärkeänä linkkinä asukkaan ja kiinteistönhoitajien välillä, hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömyys.
  • Sinulla on erinomaiset it-taidot ja opit uusien järjestelmien käytön näppärästi.
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia.


Luvassa on monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä iloisessa ja aktiivisessa työyhteisössä. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon, lounasedun, vuosittain yhteensä 400e tukea harrastamiseen ja hyvinvointiin, sekä työmatkaedun. 

Me Tapiolan Lämmöllä olemme yksi suuri joukkue, jossa työntekijät yli tiimirajojen tukevat toisiaan. Meille tärkeää on yhdessä tekemisen meininki ja keskinäinen luottamus. Olemme rakentamassa asiakaskeskeistä palvelukulttuuria, jossa ammattitaitoiset työntekijämme ovat avainroolissa. Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakaspalvelun yksikönpäällikkö Riina Puuska riina.puuska@tl-konserni.fi puh. 0207505244 ma. 14.9 klo. 12:00-13:00 ja ti. 15.9 klo. 10:00-11:00 ja asiakaspalvelun tiiminvetäjä Anette Ruppa  anette.ruppa@tl-konserni.fi  puh. 0207505335 ke. 23.9 klo. 15:00-16:00 ja to. 24.9 klo. 15:00-16:00.

Jos haluat liittyä iloiseen ja asiantuntevaan asiakaspalvelutiimiimme, lähetä hakemuksesi 27.9. mennessä.