(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Hei sinä positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen osaaja! Etsimme pääkaupunkiseudulle Lumo-asiakaspalvelukeskukseemme

PALVELUNEUVOJAA

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Palveluneuvoja kohtaa työssään vuokra-asumisen koko kirjon: tehtävään kuuluu puhelimitse sekä sähköpostitse asiakkaiden esittämiin mm. asumiseen ja vuokraukseen liittyviin kysymyksiin vastaaminen sekä tarpeen mukaan asian jatkokäsittelyyn ohjaaminen organisaation muihin yksiköihin. Palveluneuvoja on usein asiakkaan ensimmäinen kontakti ja hänen tavoitteenaan on varmistaa jokaiselle asiakkaalle helppo sekä vaivaton asiointi. Minkälaista on työskennellä palveluneuvojana meillä Kojamossa? Tsekkaa lisää täältä: https://kojamo.fi/artikkelit/palveluneuvojan-tyo-on-sopivan-haastavaa/

Olet osa parinkymmenen hengen asiakaspalvelukeskuksen tiimiä, ja työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • kokemusta asiakaspalvelusta sekä luontaista asiakaspalveluhenkeä
  • tehtävään soveltuva koulutus
  • hyvä paineensietokyky
  • positiivinen ja reipas tiimipelaajan ote
  • hyvä englannin kielen taito (työkielemme on suomi). Myös muu kielitaito on etu, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä, viro jne.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi kannustavassa työympäristössä. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Innostavan ilmapiirin lisäksi työtäsi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 12).

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus ja jatkuu heinäkuun 2021 loppuun asti. Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 25.9.2020 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Anu Aatamila, puh. 0404877141 tai anu.aatamila@lumo.fi.

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!