(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Monetra Pohjois-Savo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tehtävän kuvaus

Monetra-konserni tarjoaa laajasti palveluita asiakkaillemme, joita ovat kaupungit, kunnat, sairaanhoitopiirit ja näiden omistamat yhtiöt. Meitä Monetralaisia on jo yli 800 ja toimimme Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra Pohjois-Savo Oy on konserniin kuuluva talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee yli sata alan asiantuntijaa.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme kehittyvään ja uudistuvaan organisaatioomme 

PALVELUNEUVOJIA tai PALVELUASIANTUNTIJOITA palkkapalveluihin. 

Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä palveluasiantuntijoiden sekä muiden palkka- ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme palkanlaskennan tehtäväkokonaisuuksista useamman kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti.    Huolehdit itsenäisesti palkanlaskennasta sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjeistamisesta mm. vuosilomaoikeusasioissa. Tehtävään kuuluu palkkahallintoon liittyvien tietojärjestelmien käyttäminen. Toimit tiimisi aktiivisena jäsenenä kehittäen sen toimintaa.      

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan tutkinnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta ja halua kehittää osaamistasi. Voit olla kokenut alan asiantuntija tai innokas oppimaan uutta. Haluat vastuulliseen ja itsenäiseen tehtävään, jossa toimit asiakaslähtöisenä asiantuntijana. Arvostamme palkkahallinnon työkokemusta, työlainsäädännön sekä työehtosopimusten tuntemusta ja järjestelmäosaamista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi yhdessä ammattitaitoisten palkkahallinnon esimiesten ja kollegojen kanssa. 
 
Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä. 
 
Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja/tai määräaikaisia (30.3.2021 saakka) ja niissä noudatetaan TES:in mukaista koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avainta-työehtosopimuksen mukaan. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kuopio.    
 
Mikäli tämä on juuri sinulle sopiva seuraava steppi urallasi, hae meille jo tänään! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 17.9.2020 klo 15.00 mennessä.

Voit täyttää hakemuksen täältä 
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palveluneuvoja-monetra-pohjois-savo-oy-311264/


Työ alkaa:    Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    AVAINTES
Työavain:    311264

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa palvelupäällikkö Sanna Rönkkö, p. 044 791 8010.