(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Onko asiakaspalvelu- ja myyntityö sinun juttusi? Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme tekemään heidän arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää? Vahvistamme LähiTapiola Keski-Suomen elämänturvajoukkoja ja haemme palveluneuvojia uuteen perustettavaan puhelin- ja verkkomyyntiin keskittyvään tiimiin Jyväskylään.

Palveluneuvojana olet yksi uusista avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden kartoittamalla heidän elämäntilanteensa ja tarjoat LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Etsimme joukkoomme myyntityölle nälkäisiä tekijöitä.

Odotamme sinulta

  • Rohkeutta, kunnianhimoa ja teräksenlujaa asennetta
  • Intohimoa myyntiin ja tuloksentekoon sekä vastuunkantamista omista tuloksistasi
  • Intensiivisyyttä ja tekemisen meininkiä sekä nopeaa oppimiskykyä
  • Kykyä saada voimaa tiimistä ja yhdessä onnistumisesta
  • Hyväntahtoisuutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja palkitsevan työn, jossa sinun on mahdollisuus menestyä. Pääset mukaan luomaan uutta tulevaisuuden myyntikanavaa LähiTapiola Keski-Suomeen. Perehdytämme sinut elämänturvan ammattilaiseksi ja tarjoamme sinulle kannustavan tulospalkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kattavan työterveyshuollon ja oman hyvinvointivalmentajan.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Anna Savolainen ma 17.8. klo 15-16 ja to 20.8. klo 8-9 sekä ke 26.8. klo 8-9 ja 15-16, puh. 040 744 3864 /anna.savolainen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 3.9.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).