(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Riistaveden Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

OP Riistavesi (viralliselta nimeltä Riistaveden Osuuspankki) on Kuopion kaupungin itäisellä alueella toimiva paikallinen rahalaitos, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia nykyaikaisen pankin palveluja.
OP Riistavesi on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Haemme nyt päivittäis- ja sijoituspalveluihimme myynnillistä

PALVELUNEUVOJAA

Tehtävästä

Työ sisältää ensisijaisesti päivittäisasiointiin sekä sijoituspalveluihin liittyviä tehtäviä. Työssäsi toimit monipuolisesti kassanhoidon ja erilaisten taustatehtävien parissa sekä opastat asiakkaitamme sähköisten asiointikanavien käytössä. Pääset myös kontaktoimaan asiakkaita erilaisten kampanjoiden puitteissa.

Mitä odotamme sinulta?

Kassanhoidon sekä päivittäisten raha-asioiden hyvä tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiselle. Suoritettu APV1 -tutkinto antaa hyvät valmiudet toimia sijoitusasiakkaiden parissa ja työn luonne edellyttää hyviä neuvottelu- ja vaikuttamistaitoja. Toivomme valittavalta henkilöltä myös valmiuksia ottaa pankin SoMe-asiat hoidettavakseen. Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen mukaisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Palveluneuvojan tehtävä on vakituinen. Tarjoamme sinulle osaavat ja mukavat työkaverit sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakaspalvelun ja myynnin parissa. 

Tästä eteenpäin

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi op-careers.fi-sivuston kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sini Nenonen (sini.nenonen@op.fi)/ 0505744933.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.