(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme ohjelmistoalan asiakkaallemme Espooseen vakituiseen tehtävään asiakasrajapinnassa (B2B) työskentelystä pitävää PALVELUNEUVOJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.


Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu monenlaisia ja vaihtelevia tehtäviä hallinnollisia rutiinitehtäviä (laskutus, sopimukset, asiakasrekisteri jne) ja asiakkaiden kanssa keskusteluja niin neuvoen ja selvittäen sekä erilaisia täydentäviä lisätietoja tiedustellen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja asiakaslähtöistä sekä positiivista asennetta
  • Järjestelmällistä, tarkkaa ja täsmällistä työskentelyotetta ajoittaisesta kiireestä huolimatta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, näppäriä IT-taitoja ja vähintään MS Office -ohjelmaperheen tuntemusta
  • Halua ottaa haltuun uusia järjestelmiä ja kehittää omien taitojen ohella myös yhteisiä työprosesseja
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista
  • Ruotsin kielen taito katsotaan ehdottomaksi eduksi

Saat rinnallesi tiimin, jossa kehittymistäsi halutaan tukea, sekä ympärillesi Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista. Työntekijöistä huolehditaan hyvin ja työsuhde-edut ovat keskivertoa paremmat. Etätyö on osa kulttuuria ja työn ja vapaa-ajan tasapaino on korkeassa arvossa.

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä ja halutessasi voit korvata cv:si linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit tiedustella Sanna Majavalta sähköpostilla sanna@poolia.fi tai soittamalla 040 7791349.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter