(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haluatko mukaan menestystarinaan? Oletko sinä etsimämme palveluneuvoja Haminan konttoriin?

OmaSp on Suomen nopeimmin kasvava tyytyväisten asiakkaiden pankki. Täydennämme tiimiämme Haminan konttorissa. Haemme energiseen ja yrittäjähenkiseen joukkoomme palveluneuvojaa.

Palveluneuvojana vastaat henkilöasiakkaiden päivittäisasioiden hoidosta, säästämisestä sekä pienemmistä laina-asioista. Työnkuvassasi osaat sujuvasti myös konttorin kassapalvelut. Odotamme sinulta energistä ja oma-aloitteista otetta työhön, jossa pääset hurmaamaan asiakkaita positiivisuudellasi ja haluat tarjota aidosti paikkakunnan parasta palvelua. Tässä tehtävässä sinulla ei vielä välttämättä ole kokemusta pankkialalta ja olemme valmiit räätälöimään työnkuvaa osaamisesi mukaan. Meillä asenne ja tahto ratkaisee!

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta ja paloa menestyä? Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun meillä. Jos haluat tuntea miltä tuntuu, kun OmaSp:n vihreä sydän alkaa sykkimään – hae meille ja tule jatkamaan kanssamme suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemus ja CV 11.3.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Hamina Palveluneuvoja. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Leena Kangas p. 020 758 2639.