(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme toimistollamme Kuopiossa ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä jokaisessa kohtaamisessa. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä myös puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti, myös sähköisiä kanavia suosien. Meillä voit työskennellä joustavasti klo 8 ja 17.00 välillä.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon, hyväntahtoisen ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa tuleva esimiehesi Marko Mielonen 050 410 2348 arkisin klo 14-16.00 tai sähköpostitse marko.mielonen@lahitapiola.fi tai henkilöstöpäällikkö Maija Hänninen 045 132 2285 arkisin klo 14-16.00 tai sähköpostitse maija.hanninen@lahitapiola.fi

Mikäli koet, että voisit intohimoisesti lähteä kehittymään elämänturvan ammattilaiseksi, hae tehtävää täyttämällä hakulomake 27.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on vakuutusalan työehtosopimuksen mukainen palkkaluokka D (2122€), jonka päälle tulee myyntiprovisiot ja tulospalkka.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).