(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Etsimme joukkoomme

PALVELUNEUVOJAA

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Haemme palveluneuvojaa vastaamaan jäsen-, talous- ja toimistopalvelun hoitamisesta Oulun hankintapiirillä toimistopaikkana Oulu. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.12.2020 asti.

 

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja palveluhenkisyyttä. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa ja omaat hyvän organisointikyvyn.

 

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Metsä Groupin ammattilaiset tekevät yhteistyötä tuhansien metsänomistajien kanssa päivittäin. Asiakaslähtöisessä ja nopeatempoisessa työssä tarvitaan sosiaalista pelisilmää ja taitoa rakentaa luottamuksellisia henkilösuhteita. Metsäomaisuudenhoito tarvitsee uudenlaisia osaajia. Oletko sinä yksi heistä?

 

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa piiripäällikkö Maritta Uutela, p. 040 3501676.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 26.2.2020 saakka. Menestystä hakuun!