(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Meillä Jyväskylässä Kiinteistöpalveluiden asiakaspalvelussa työskentelee joukko mahtavia tyyppejä ja tiimimme etsii joukkoonsa vakituista

 

PALVELUNEUVOJAA

 

monipuolisiin tehtäviin. Työtä tehdään puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Vastaanotat työssäsi asiakkailta työpyyntöjä, tilauksia sekä ohjeistat heitä asumiseen ja palveluihimme liittyvissä asioissa. Käytämme useita erilaisia järjestelmiä välillä nopeatempoisessakin työympäristössä. Pääset osaksi tehokasta ja tiivistä myyntitiimiä, jonka päivittäisiin työtehtäviin kuuluu erilaisten tarjousten tekeminen sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Kiinteistöpalvelut pitää sisällään laajan työyhteisön niin kiinteistöhuollon, siivouksen kuin kiinteistötekniikankin toimialoissa. Työkavereinasi toimii oman tiimimme lisäksi mm. kiinteistönhoitajat ympäri Suomea.

 

Ketä etsimme?

 

Toivomme sinun olevan myynnillinen ja suhtaudut työskentelyyn tavoitteellisesti. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin kantaen oman kortesi tiimimme kekoon. Et pelkää tarjota palveluitamme asiakkaan tarpeisiin ja hallitset isojakin kokonaisuuksia. Otat vastuuta omista ja tiimin tehtävistä ja toimit joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla olisi hyvä olla kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, eikä koneella työskentely tuota sinulle hankaluuksia. Kielitaidoista englanti sujuu sinulta luontevasti sekä puhuttuna että kirjallisena ja ruotsin kielen osaamista pidämme etuna. Meille tärkeitä arvoja on asiakaslähtöinen ajattelu ja hyvä yhteistyö eri toimialojen kanssa.

 

Miksi meille kannattaa hakea?

 

Tarjoamme uudelle tiimiläiselle haastavan ja monipuolisen työn loistavassa tiimissä. Meillä pääset haastamaan itseäsi erilaisissa tehtävissä ja osallistut tiimimme kehittämiseen. Työskentelemme arkisin asiakaspalvelun aukioloaikoina ja meillä on mahdollisuus etätyöhön. Tiimissämme tehdään näkyvää tulosta huumoria unohtamatta. Toimistomme sijaitsee kätevästi Jyväskylän keskustan vieressä Lutakonaukiolla.

 

Jos sinua kiinnostaa työskennellä asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä, hae meille 16.2.2020 mennessä. Haastattelut aloitamme jo haun aikana, joten ole nopea. Lisätietoja voit tiedustella tiimiesimieheltä Katja Laitiselta numerosta 040 583 9667 arkisin klo 8-15 välisenä aikana.