(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsimme nyt innokasta asiakaspalvelun ammattilaista asiakaspalvelukeskuksemme outbound–tiimiin Tampereelle. Tehtävänäsi on soittaa toimeksiantojen mukaisia asiakaspalvelupuheluita, muistuttaa ja sopia maksuista sekä antaa neuvontaa ja opastusta perintään ja laskujen maksuun liittyen.

Olet tiimimme etsimä hyvä tyyppi jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja asenteesi on motivoitunut ja positiivinen. Käytät näppärästi erilaisia järjestelmiä ja olet nopea oppimaan uutta. Tykkäät työskennellä tiimissä ja omalla työpanoksellasi olet luomassa hyvää työilmapiiriä ja tulosta. Tilanteen mukaan sinulta löytyy paineensietokykyä, kärsivällisyyttä ja joustavuutta. Ylävitoset heitämme hyvälle huumorintajulle ja pilkkeelle silmäkulmassa. Tarvitset tehtävässä suomen ja englannin kielen taitoa, lisäksi ruotsin kielen taito on etu.

Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee asiakkaitamme arkisin klo 7.30 – 20.00 ja lauantaisin klo 9.00 – 16.00 ja valmius työskennellä vuoroissa on edellytys valinnalle. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä. Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Tampereen keskustassa, Tulli Business Parkissa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävään mahdollisimman pian. Kerro meille hakemuksessasi miksi juuri sinä haluaisit olla seuraava intrumlainen. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Hakuaika päättyy 3.2.2020, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Riikka Oksanen, p. 044 021 1277.