(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020


Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean liikevaihto oli vuonna 2018 noin 18.3 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä noin 40 henkeä. Keväästä alkaen 20 000 laukaalaisen jätteiden keräys ja käsittely siirtyy meidän tehtäväksi. Tästä suuresta muutoksesta johtuen etsimme joukkoomme määräaikaista palveluneuvojaa.

Toimitko asiakaspalveluhenkisesti ja olet asenteeltasi reipas tiimipelaaja, tule meille töihin!


Etsimme asiakaspalveluumme loistotyyppiä PALVELUNEUVOJAKSI Jyväskylään

Haemme asiakaspalveluhenkistä, positiivisen asenteen omaavaa palveluneuvojaa asiakaspalveluumme osaksi loistotiimiämme.


Palveluneuvojana palvelet asiakkaita pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse, niin suomen kuin englanninkielellä. Tehtävänäsi on huolehtia yhdessä asiakaspalvelutiimin kanssa siitä, että asiakkaat saavat vastauksia ja neuvoja kaikissa arjen jäteasioissa helposti ja mukavasti, yhdeltä luukulta. Palveluneuvoja on asiakkaan tärkein kontakti yritykseen.
Etsimämme henkilö on asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, joka ei hätkähdä kiirettä tai nopeita tilanteita eikä sormi mene suuhun tiukassakaan tilanteessa. Työssäsi olet toimelias ja opit mielelläsi uusia asioita ja haluat laajentaa osaamistasi. Arvostamme aloitteellisuutta, myönteistä asennetta, huolellisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti, osana tiimiä.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta tai osaamista vastaavista tehtävistä
  • monipuolisia ja sujuvia ITtaitoja
  • hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja (suomi ja englanti)


Koulutamme sinut tehtävään, mutta jätealan tuntemus ja aikaisempi kokemus puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.
Työpisteesi tulee sijaitsemaan toimistollamme Jyväskylän keskustan tuntumassa. Kyseessä on päivätyö ja työsuhde on määräaikainen, vuoden 2020 loppuun asti. Tulet rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykseen, Mustankorkea Oy:lle.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.manpower.fi 20.1.2020 mennessä, mutta hae pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.