(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Säästöpankkikeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme nyt Säästöpankkikeskuksen Säästöpankkipalveluiden Helsingin toimipisteeseen

Palveluneuvojaa

Etsimme joukkoomme henkilöä, joilta löytyy tahtoa ja asennetta palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla alan konkari mutta yhtä lailla lyhyemmälläkin kokemuksella pärjäät oikealla asenteella. Tarjolla on vakituinen työtehtävä Säästöpankkiryhmän keskitetyissä taustatoiminnoissa.

Odotamme sinulta

  • taustastasi riippuen mahdollisesti jo hyvää pankkialan päivittäisasiointiosaamista
  • innostusta uuden oppimiseen ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen
  • aktiivista työskentelyotetta
  • digitaalisten palveluiden ja järjestelmien osaamista

Tarjoamme sinulle työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Tuemme Säästöpankkipalveluissa koko Säästöpankkiryhmän kasvua ja strategian toteutumista ja tässä juuri sinulla on tärkeä rooli. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti kassapalvelutehtävissä asiakaspankkimme konttorissa. Käytössämme on modernit digitaaliset työvälineet ja pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä.

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen! Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ja kohdata asiakkaamme ihmisläheisellä, joustavalla ja hyväntuulisella palvelulla kaikissa palvelukanavissa.

Voisiko tässä olla seuraava askel urallasi? Hae meille täyttämällä hakulomake 23.1.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä saat Helsingin toimipisteen tiimiesimiehiltä Tuula Karjalaiselta, puh. 050 520 2966.