(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Nyt etsimme joukkoomme positiivista ja reipasta toimistotehtävien ammattilaista
PALVELUNEUVOJAN TEHTÄVÄÄN

Sinä olet ensimmäinen kontakti asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. Vastaat monipuolisesti Keuken asiakaspalvelutehtävistä, ajanvarauksesta, sosiaalisen median päivittämisestä, tapahtumajärjestelyistä, järjestelmien ylläpidosta, kokousjärjestelyistä ja toimiston juoksevien asioiden hoitamisesta sekä vastaat toimiston yleisestä viihtyvyydestä.

Napakan työotteen lisäksi sinulla on opisto- tai AMK-tason koulutus sekä kokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Hallitset toimisto-ohjelmat ja tekstin tuottaminen suomeksi on sinulle luontaista. Tunnet somemaailman ja osaat kohdata ihmiset myös livenä. Myös hyvä englannin kielen taito on eduksesi, ruotsin kieli pelkkää plussaa. Työssäsi tarvitset myös omaa autoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213 (varmimmin 15.1. klo 14-16 tai 22.1. klo 11-14) tai elina.pekkarinen@keuke.fi. Hakuprosessista saat lisätietoa Baronan rekrytointikonsultti Sari Heermanilta, puh. 040 840 0042. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen CV-liitteen ja lomakkeella nauhoitettavan videohaastatteluvastauksen kera oheisen linkin kautta viimeistään 28.1.2020. Saat erikseen videolinkin lähetettyäsi hakemuksen.