(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsitkö työtä monipuolisen asiakaspalvelun parissa? Haluatko päästä mukaan luomaan kanssamme ainutlaatuisia asiakaskokemuksia? Hyviä uutisia: Sinulle on paikka vapaana!

Haemme nyt Ramirentille Vantaan Hakkilaan vakituista palveluneuvojaa asiakaspalvelutiimiimme. Työajat sijoittuvat asiakaspalvelun palveluajan mukaan maanantaista perjantaihin klo 6.30-17 välille. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Baronan kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakastyytyväisyys on kantava voimamme

Palveluneuvojan tehtävänä on palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Asiakkaan yhteydenotot voivat liittyä tilaukseen, tuotteeseen, tarjoukseen tai mihin vain asiakassuhteen hoitamiseen. Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyy pitkät asiakassuhteet.

Tehtävässä menestymisen avaimet

Etsimme tavoitteellisia henkilöitä, joilla on palava halu tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua, tottumusta ja osaamista kirjalliseen sekä suulliseen kommunikointiin, halua oppia uutta ja työskennellä menestyksekkäästi osana noin kymmenen hengen asiakaspalvelutiimiä. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka on ongelmanratkaisukykyinen ja pystyy omaksumaan suuriakin kokonaisuuksia ennakkoluulottomasti. Hakijan ehdottomaksi eduksi katsomme jo hankitun kokemuksen puhelinasiakaspalvelutehtävistä. Kielitaito englanti ja/tai ruotsi katsotaan eduksi.

Sinua odottaa mukava ja auttavainen tiimi. Tehtävääsi saat kattavan perehdytyksen ja luonnollisesti tiimikaverit auttavat toisiaan aina tarpeen vaatiessa.

Ethän enää viivyttele hakemuksen jättämisessä, vaan tee se heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Piia Laitila keskiviikosta perjantaihin klo 15-16 välillä numerosta 050 506 5144.