(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Hei sinä positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen osaaja!

Etsimme pääkaupunkiseudulle Lumo asiakaspalvelukeskukseemme

Palveluneuvojaa

määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Palveluneuvoja kohtaa työssään vuokra-asumisen koko kirjon: tehtävään kuuluu puhelimitse sekä sähköpostitse asiakkaiden esittämiin mm. asumiseen ja vuokraukseen liittyviin kysymyksiin vastaaminen sekä tarpeen mukaan asian jatkokäsittelyyn ohjaaminen organisaation muihin yksiköihin. Palveluneuvoja on usein asiakkaan ensimmäinen kontakti ja hänen tavoitteenaan on varmistaa jokaiselle asiakkaalle helppo sekä vaivaton asiointi.

Olet osa parinkymmenen hengen asiakaspalvelukeskuksen tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 2.1.-29.6.2020. Sijaisen on oltava työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaisen tulee täyttää lisäksi jokin seuraavista: A) henkilö joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai B) alle 30-vuotias jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai C) henkilö joka vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Tarkistathan TE-palveluista täytätkö vuorotteluvapaan sijaisen ehdot!

Tehtävässä onnistumistasi helpottaa jos sinulla on:

• kokemusta asiakaspalvelusta sekä luontaista asiakaspalveluhenkeä

• tehtävään soveltuva koulutus

• hyvä paineensietokyky

• positiivinen ja reipas tiimipelaajan ote

• hyvä englannin kielen taito (työkielemme on suomi). Myös muu kielitaito on etu, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä, viro jne.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi kannustavassa työympäristössä. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Innostavan ilmapiirin lisäksi työtäsi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 12).

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Elise Hasselgren, p. 020 508 5002 / 0400392103 tai elise.hasselgren@lumo.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian (paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä) mutta viimeistään 9.12.2019  mennessä!

HAE MEILLE TÄÄLTÄ

Minkälaista on työskennellä palveluneuvojana meillä Kojamossa? Tsekkaa lisää täältä: https://kojamo.fi/artikkelit/palveluneuvojan-tyo-on-sopivan-haastavaa/

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!