(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Haemme nyt asiakaspalveluumme määräaikaista

palveluneuvojaa

vuorotteluvapaan sijaiseksi. Tehtävänäsi on hoitaa asiakasyhteydenottoja yhdessä muun tiimin kanssa. Vastaat palvelupyyntöihin puhelimitse ja sähköisten asiakaspalvelukanavien kautta. Olet asiakasta aidosti kuunteleva ja sinulle asiakas on kuningas. Pidät tärkeänä sitä, että asiakas saa kokemuksen, joka ylittää hänen odotuksensa. Kestät keskeneräisyyttä ja painetta kiireisessä arjessa. Hahmotat kokonaisuuksia, olet ajattelultasi looginen ja toiminnaltasi järjestelmällinen. Olet halukas oppimaan uutta ja annat oman panoksesi työyhteisön kehittämiseen. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 2.1.-31.5.2020.

Edellytämme sinulta:

          - kyvykkyyttä ongelmien kuvaamiseen ja ratkaisujen edistämiseen
          - kykyä omaksua uusia asioita ja järjestelmiä nopeasti
          - positiivista ja ratkaisukeskeistä palveluasennetta
          - hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakulomake pian, kuitenkin viimeistään 24.11.2019. Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelupäällikkö Suvi Karistolta p.040 530 6279.

Muuta

Huomioithan hakiessasi, että vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on
• ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
• alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
• vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarkistathan TE-toimistosta, että täytät yllä esitetyt vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit.