(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Svea Perintä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään perintäalalla vastuullisessa työtehtävässä? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä huumorintajuiset ja ystävälliset kollegat? Jos innostuit ja tunnet näiden olevan tärkeitä sinulle, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme joukkoomme kahta palveluneuvojaa toimeksiantaja-asiakaspalveluumme määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen 30.6.2020 saakka. Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluu toimeksiantaja-asiakkaidemme asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä erilaiset perintäkaaren vaiheisiin liittyvät työtehtävät. Olet siis tärkeässä asemassa ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelumme luomisessa ja ylläpitämisessä. Viikoittainen työaika on 37,5 h. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-20 välille, sekä satunnaisesti lauantaisin klo 9-15. Työpisteesi sijaitsee joko Helsingin Ruoholahdessa tai Sastamalassa.

Toivomme sinulta:             

  • alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallisen tai oikeustradenomin opintoja)
  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
  • numerotarkkuutta, luotettavuutta ja korkeaa työmotivaatiota
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta toimeksiantajayhteydenpidosta

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta työskentelyyn sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa sekä yhteistyössä eri viranomaistahojen kanssa. Myös halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen sekä määrätietoinen toimeliaisuus ovat keskiössä. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä Sveasta vieläkin paremman työpaikan ja vielä paremmin menestyvän toimijan alallaan.

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta ovat mahtavat kollegat, työntekijöille annettu vastuu sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Saat tilaisuuden työskennellä ja kehittyä vastuullisessa työtehtävässä sekä monipuolisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin. Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 24.11.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa

  • Tiiminvetäjä Tommi Pihlajamäki p. 040 635 8363/ tommi.pihlajamaki@svea.fi
  • Tiiminvetäjä Armi Anttila p. 050 542 3279/ armi.anttila@svea.fi