(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Etsimme elämänturvaajien joukkoihimme LähiTapiola Savo-Karjalaan Mikkeliin uutta palveluneuvojaa. Palveluneuvojana luot erinomaista asiakaskokemusta ja huolehdit asiakkaidemme elämänturvasta eri kanavissa. Heittäydyt asiakaspalvelutilanteisiin, olet oma positiivinen ja iloinen itsesi niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin kanssa. Kuuntelet aidosti asiakasta ja löydät yhdessä asiakkaan kanssa hänen elämäntilanteeseensa sopivimmat ratkaisut.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelupäällikkö Katariina Siitonen, puh. 040 753 7939 (ke 6.11. ja ma 11.11. klo 13.00 – 15.00) / katariina.siitonen@lahitapiola.fi sekä liiketoimintajohtaja Jarmo Aalto, puh. 0400 757 802 / jarmo.aalto@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 15.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).