(Poistunut julkaisusta)

PALVELUNEUVOJA
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Haemme asiakkaallemme Helsingin Länsi-Pasilaan iloisia ja energisiä

8 PALVELUNEUVOJIA

palvelemaan Alma Consumerin asiakkaita asiakaspalvelussa ja mahdollisesti myös ajoittain jakelupäivystyksessä.

Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Työtehtävät sisältävät asiakkaiden kontaktipyyntöihin vastaamista ja asiakkaiden auttamista.

Edellytämme hakijalta kaupallista tai vastaavaa koulutusta ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Edellytämme myös kykyä työskennellä ja vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa sekä digitaalisen toimintaympäristön tuntemusta.
Luonteeltasi olet asiakaspalvelija isolla A:lla; nautit asiakkaiden auttamisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä sekä omaat myynnillisen asenteen.
18 -vuoden ikä ja sujuva suomen kielitaito sekä suullisesti ja kirjallisesti edellytetään. Positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat pelkkää plussaa.

Työssä saat tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen. Työskentely-ympäristö on nuorekas ja eteenpäin pyrkivä ja tarjolla on tuoreimmat digitalisaation työkalut- ja välineet.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille, chat-tiimiläisillä vuorot voivat olla klo 20 asti. Vuorotoiveet pyritään ottamaan huomioon, joten voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Työn aloitus on 18.11.2019 ja työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen 20-37,5h.

Paikkoja täytetään jo rekrytointiprosessin aikana, joten laitathan hakemuksesi viipyilemättä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go On Helsingin tiimi puh. 020 779 8893.
Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian!