(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Etsimme nyt uusia palveluneuvojia elämänturvaajiemme joukkoon Tampereelle osaksi outbound-tiimiämme määräaikaisiin työsuhteisiin tammikuun 2021 loppuun saakka.

Palveluneuvojana huolehdit pääsääntöisesti nykyisten asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tehtävääsi sisältyy olemassa olevien asiakassuhteiden huolehtiminen ja ylläpito sekä ajanvaraus- ja myyntisoittoja. Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti, sähköisiä kanavia suosien. Meillä voit työskennellä joustavasti arkisin klo 9 ja 18 välillä.

Odotamme sinulta

  • Ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä rohkeutta tarttua aktiivisesti uusiin haasteisiin
  • Myynnillistä osaamista
  • Taitoa huolehtia ja ylläpitää onnistuneita asiakassuhteita
  • Joustavuutta erilaisten työtehtävien tekemiseen (esim. inboundin puolella myöhemmin)
  • Kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä

Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallisen- tai terveydenhoitoalan koulutus. Voit olla myös opintojasi viimeistelevä tulevaisuuden taituri tai uusia haasteita etsivä alanvaihtaja.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi meillä LähiTapiolassa jokainen työntekijä pääsee hyödyntämään monipuolisesti erilaisia henkilöstöetuja, kuten esimerkiksi liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietua sekä henkilöstörahastoa!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Kimmo Keski-Ojala, puh. +358442309311 (25.10 klo 10-12 ja 29.10 klo 14-16) / kimmo.keski-ojala@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 3.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).