(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Etsimme neljää iloisella palveluasenteella varustettua osa-aikaista PALVELUNEUVOJAA kuljetustenohjauskeskukseen Lahdesjärvelle.

Tehtäviisi kuuluu vastaanottaa asiakkaiden matkatilaukset puhelimitse, tallentaa ne välitysjärjestelmiin ja yhdistellä tilauksia mahdollisuuksien mukaan asiakkaan tarpeet huomioiden. Matkoja ohjataan Tampereen ja sen lähikuntien alueella, joten hyvä paikallistuntemus on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Palveluaika on päivittäin klo 6 - 22, joten työvuorot ajoittuvat tälle aikavälille.

Odotamme sinulta:
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelukokemusta
- Huolellisuutta ja tarkkuutta myös kiireen keskellä
- Kykyä kohdata erilaisia asiakkaita
- Mahdollisuutta työskennellä arkisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja ennen kaikkea sopivasti vaihtelevan työn vahvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Työssä saat käyttöösi modernit työskentelyvälineet sekä päivittäisen tuen ja kannustuksen mukavassa ja viihtyisässä työyhteisössä.

Työt alkavat valituilla henkilöillä koulutusjaksolla mahdollisimman nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksen pikaisesti. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Tehtävä on osa-aikainen n. 20 h / vko ja työsopimus kirjoitetaan 30.9.2020 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Groupin Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438.